Οι καλύτερες εφαρμογές υγείας και φυσικής κατάστασης

  1. Couch to 5k

Εάν θέλετε να δοκιμάσετε να τρέξετε αλλά ποτέ δεν ξέρετε από πού να ξεκινήσετε, το Couch to 5K θα πρέπει να είναι η επόμενη εφαρμογή που θα κατεβάσετε. Το δωρεάν πρόγραμμα οκτώ εβδομάδων δίνει στους χρήστες τρεις ασκήσεις την εβδομάδα που σας προετοιμάζουν για τον τοπικό σας αγώνα δρόμου!  (Δωρεάν, iOS and Android)

  1. Sworkit

Πείτε στο Sworkit το είδος της προπόνησης που ψάχνετε (δυναμική,αεροβική , γιόγκα) και το χρόνο που έχετε (οπουδήποτε από πέντε λεπτά έως μία ώρα) και η εφαρμογή παρέχει τις κινήσεις που πρέπει να ακολουθήσετε κατά τη διάρκεια ιδρώτα. Εάν επιλέγετε premium (4,99 δολάρια το μήνα), η εφαρμογή σάς επιτρέπει να έχετε ακόμα πιο προσωπική εικόνα, ρυθμίζοντας τον αριθμό των επαναλήψεων και τις περιοχές του σώματος που θέλετε να εστιάσετε. (Δωρεάν με προαιρετικές αγορές εντός εφαρμογής, iOS και Android)

  1. Strava Τρέξιμο και ποδηλασία

Εάν είστε σοβαρός δρομέας ή ποδηλάτης, χρειάζεστε ένα μέρος για να παρακολουθείτε τις πιο πρόσφατες διαδρομές και βόλτες σας και καμία εφαρμογή δεν προσεγγίζει τις δυνατότητες που προσφέρει το Strava. Η εφαρμογή μπορεί να παρακολουθεί την απόσταση, την ταχύτητα, την ανύψωση, τις θερμίδες που καίγονται, τον καρδιακό ρυθμό, την ισχύ και τον ρυθμό. Στη συνέχεια, συνθέτει όλα αυτά τα δεδομένα σε εύκολα κατανοητά γραφικά. (Δωρεάν με προαιρετικές αγορές εντός εφαρμογής, iOS και Android)

  1. DailyYoga

Ποτέ μην βαρεθείτε ξανά από τη γιόγκα: Περισσότερα από 50 μαθήματα που έχουν τραβήξει σε βίντεο υψηλής ευκρίνειας είναι λίγα βήματα μακριά. Κάθε σειρά έχει μια συγκεκριμένη εστίαση, από την αύξηση της ευελιξίας στην ενίσχυση του πυρήνα σας. Επιπλέον, υπάρχει μια βιβλιοθήκη με λεπτομερή βίντεο με περισσότερες από 500 θέσεις. (Δωρεάν με προαιρετικές αγορές εντός εφαρμογής, iOS και Android)

  1. Endomondo

Η καρδιακή άσκηση μπορεί να γίνει γρήγορα βαρετή και επαναλαμβανόμενη. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το Endomondo είναι τόσο μεγάλο. Ορίστε ένα στόχο για το τρέξιμό σας, με τα πόδια ή με ποδήλατο και ο εικονικός εκπαιδευτής της εφαρμογής σάς ενημερώνει εάν είστε σε καλό δρόμο για να το αντιμετωπίσετε ή αν πρέπει να επιταχύνετε. Είναι υπέροχο να ανταγωνίζεστε τον εαυτό σας και τους στόχους σας !(Δωρεάν με προαιρετικές αγορές εντός εφαρμογής, iOS και Android)