Τα καλύτερα δωρεάν προγράμματα για επεξεργασία εικόνας

Υπάρχουν πολλά δωρεάν προγράμματα για επεξεργασία εικόνας.

 

 

Το GIMP είναι ένα  δωρεάν πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας με ανοιχτό κώδικα και υπάρχουν παρα πολλά plugins για αυτο. Τα περισσότερα είναι  προεγκατεστημένα και τα υπόλοιπα μπορείτε να τα «κατεβασετε». Υπάρχει ακόμα και η δυνατότητα να εγκαταστήσετε  τα Plugins του Photoshop.

 

  • Ashampoo Photo Optimiser 2019

 

https://www.ashampoo.com/en/usd/pin/1557/multimedia-software/Ashampoo-Photo-Optimizer-2019

 

Είναι ιδανικό για μαζική επεξεργασία πολλών φωτογραφιών.

Δεν έχει διαφημίσεις(αν και χρειάζεται να καταχωρηθεί ένα e-mail επικοινωνίας πριν ξεκινήσετε να το χρησιμοποιείτε.)

Είναι πολυ εύκολη η βελτίωση εικόνων με ένα κλικ.

 

 

Επαγγελματικού επιπέδου επεξεργασία και templates στον browser σας.

To Canva τρέχει μέσα απο τον web browser σας και είναι ιδανικό για να μετατρέψει τις αγαπημένες σας φωτογραφίες σε κάρτες, προσκλήσεις ή ακόμα και για να ανέβουν στα social media.

H δωρεάν version χρειάζεται μόνο εγγραφή με το e-mail σας.

Έχει πολλές επιλογές για backgrounds καθώς και για επεξεργασία όπως sharpening, saturation, contrast και πολλά ακόμα. Το μειονέκτημα του είναι ότι δεν έχει εργαλεία επεξεργασίας εικόνας όπως το clone.

 

 

Έχει την δυνατότητα να βελτιώσει την φωτογραφία σας με ένα κλικ! Το Fotor είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας ιδανικό για φίλτρα. Επίσης παρέχει την δυνατότητα για μαζική επεξεργασία εικόνων (batch procressing tool) , που είναι ιδανικό στην περίπτωση που έχετε μια κάρτα μνήμης γεμάτη απο φωτογραφίες διακοπών και θέλετε να τις βελτιώσετε.

 

 

Τo Photoscape μπορεί να μοιάζει σαν ένα απλό πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας αλλά έχει πολλές δυνατότητες: δημιουργία animated gif, διαχωρισμός και ενοποίηση φωτογραφιών, μετατροπή φωτογραφιών απο το ενα format σε άλλο.Επίσης, τα φιλτρα εικόνας που χρησιμοποιεί είναι καλή επιλογή αν θέλετε να βάλετε φίλτρα στην φωτογραφία σας με μια  κίνηση.

 

 

To Irfanview διατίθεται δωρεάν για προσωπική ή εκπαιδευτική χρήση. Έχει πάρα πολλά φίλτρα επεξεργασίας εικόνας και υποστηρίζει τα φίλτρα του photoshop. Είναι ιδανικό για μαζική επεξεργασία εικόνων  και υποστηρίζει μαζικό scanάρισμα εικόνων εκτός απο το μεμονωμένο.

Μπορείτε να απευθυνθείτε στα καταστήματα ClickService προκειμένου να εγκαταστήσετε οποιοδήποτε απο αυτά τα δωρεάν προγράμματα!