Εγκατάσταση λειτουργικού συστήματος Windows σε MacBook


Η εγκατάσταση λειτουργικού συστήματος Windows σε ένα MacBook και όλων των σωστών οδηγών μπορεί να γίνει σωστά μόνο από επαγγελματίες. Ερασιτεχνικές επισκευές καταλήγουν στο ακριβώς αντίθετο από το επιθυμητό αποτέλεσμα για το MacBook. Για να αποφύγουμε τέτοια φαινόμενα διατηρούμε λίστα με όλους τους τελευταίους οδηγούς της Apple και έτσι σας εγκαθιστούμε τους πιο ενημερωμένους και εγκεκριμένους από αυτούς. Με κάθε καινούρια εγκατάσταση σας δίνουμε και μια σειρά από δωρεάν προγράμματα που βελτιστοποιούν την τελική εμπειρία χρήσης. Αν έχετε άδεια χρήσης κάποιου τρίτου λογισμικού μπορούμε να αναλάβουμε την εγκατάσταση του, ενώ κατόπιν συνεννόησης μπορούμε να μεταφέρουμε τα αρχεία σας από την παλιά εγκατάσταση στην καινούργια. Η υπηρεσία αυτή ισχύει και εφόσον θέλετε να βάλετε στον υπολογιστή σας καινούρια OS X (upgrade) ή αν επιθυμείτε να εγκαταστήσετε μια παλαιότερη έκδοση (downgrade);

Σε όλες τις υπηρεσίες που προσφέρουμε το κόστος της άδειας χρήσης των Windows (εφόσον δεν είναι ήδη διαθέσιμο) δεν συμπεριλαμβάνεται και τιμολογείται ξεχωριστά.

Χρόνος επισκευής:
Η εγκατάσταση των Windows μπορεί να ολοκληρωθεί μέσα σε λίγες ώρες όμως προτείνουμε να μας αφήσετε τον υπολογιστή σας για τουλάχιστον μία μέρα προκειμένου να γίνουν όλες οι αναβαθμίσεις και οι απαραίτητοι έλεγχοι και να εντοπισθούν πιθανά προβλήματα.
Η μεταφορά αρχείων δεν συνυπολογίζεται στον χρόνο εργασίας καθώς μπορεί να διαρκέσει έως και 2 ημέρες ανάλογα με τον όγκο των δεδομένων που πρέπει να μεταφερθούν.

Κόστος εγκατάστασης λειτουργικού συστήματος Windows σε MacBook:
Το κόστος της υπηρεσίας συμπεριλαμβάνει την εγκατάσταση των Windows, των οδηγών, δωρεάν λογισμικού και λογισμικού για το οποίο έχετε άδεια. Δεν συμπεριλαμβάνεται το κόστος της άδειας χρήσης των Windows.

Χρειάζεστε αυτή την υπηρεσία:

  • Εάν επιθυμείτε Windows στο Macbook σας.