Εγκατάσταση λειτουργικού συστήματος OS X σε iMac


Η εγκατάσταση λειτουργικού συστήματος σε ένα iMac και όλων των σωστών οδηγών δεν είναι απλή υπόθεση. Ερασιτεχνικές επισκευές καταλήγουν στο να μην απολαμβάνει ο χρήστης όλες τις λειτουργίες του iMac. Για να αποφύγουμε τέτοια φαινόμενα διατηρούμε λίστα με όλους τους τελευταίους οδηγούς της Apple και έτσι σας εγκαθιστούμε τους πιο ενημερωμένους και εγκεκριμένους από αυτούς. Με κάθε καινούρια εγκατάσταση σας δίνουμε και μια σειρά από προγράμματα που βελτιστοποιούν την τελική εμπειρία χρήσης. Αν έχετε άδεια χρήσης κάποιου τρίτου λογισμικού μπορούμε να αναλάβουμε την εγκατάσταση του, ενώ κατόπιν συνεννόησης μπορούμε να μεταφέρουμε τα αρχεία σας από την παλιά εγκατάσταση στην καινούργια. Η υπηρεσία αυτή ισχύει και εφόσον θέλετε να βάλετε στον υπολογιστή σας καινούρια OS X (upgrade) ή αν επιθυμείτε να εγκαταστήσετε μια παλαιότερη έκδοση (downgrade);

Σε όλες τις υπηρεσίες που προσφέρουμε το κόστος της άδειας χρήσης των OS X (εφόσον δεν είναι ήδη διαθέσιμο) δεν συμπεριλαμβάνεται και τιμολογείται ξεχωριστά.

Χρόνος επισκευής:
Η εγκατάσταση των OS X μπορεί να ολοκληρωθεί μέσα σε λίγες ώρες όμως προτείνουμε να μας αφήσετε τον υπολογιστή σας για τουλάχιστον μία μέρα προκειμένου να γίνουν όλες οι αναβαθμίσεις και οι απαραίτητοι έλεγχοι και να εντοπισθούν πιθανά προβλήματα.

Κόστος εγκατάστασης λειτουργικού συστήματος ΟS X:
Στο κόστος συμπεριλαμβάνεται η εγκατάσταση του λειτουργικού OS X με όλες τις πιό πρόσφατες ενημερώσεις. Επίσης κάνουμε εγκατάσταση χρήσιμων δωρεάν προγραμμάτων και οποιουδήποτε προγράμματος έχετε άδεια.

Χρειάζεστε αυτή την υπηρεσία:

  • Εάν θέλετε να αναβαθμίσετε το λογισμικό OS X.
  • Εάν θέλετε μια καινούργια εγκατάσταση.
  • Εάν το λογισμικό σας έχει χαλάσει