Εγκατάσταση λειτουργικού συστήματος σε Υπολογιστή


Η εγκατάσταση λειτουργικού συστήματος σε ένα υπολογιστή και όλων των σωστών οδηγών δεν είναι απλή υπόθεση. Ερασιτεχνικές επισκευές καταλήγουν στο να μην απολαμβάνει ο χρήστης όλες τις λειτουργίες του υπολογιστή του. Για να αποφύγουμε τέτοια φαινόμενα διατηρούμε λίστα με όλους τους τελευταίους οδηγούς από όλους τους κατασκευαστές εξαρτημάτων και έτσι σας εγκαθιστούμε τους πιο ενημερωμένους και εγκεκριμένους από αυτούς.

Με κάθε καινούρια εγκατάσταση σας δίνουμε και μια σειρά από προγράμματα που βελτιστοποιούν την τελική εμπειρία χρήσης. Αν έχετε άδεια χρήσης κάποιου τρίτου λογισμικού μπορούμε να αναλάβουμε την εγκατάσταση του, ενώ κατόπιν συνεννόησης μπορούμε να μεταφέρουμε τα αρχεία σας από την παλιά εγκατάσταση στην καινούργια. Η υπηρεσία αυτή ισχύει και εφόσον θέλετε να βάλετε στον υπολογιστή σας καινούρια Windows (upgrade) ή αν επιθυμείτε να εγκαταστήσετε μια παλαιότερη έκδοση (downgrade);

Σε όλες τις υπηρεσίες που προσφέρουμε το κόστος της άδειας χρήσης των Windows (εφόσον δεν είναι ήδη διαθέσιμο) δεν συμπεριλαμβάνεται και τιμολογείται ξεχωριστά.

Χρόνος επισκευής:
Η εγκατάσταση του λειουργικού συστήματος μπορεί να ολοκληρωθεί μέσα σε λίγες ώρες όμως προτείνουμε να μας αφήσετε τον υπολογιστή σας για τουλάχιστον 1 μέρα προκειμένου να γίνουν όλες οι αναβαθμίσεις και οι απαραίτητοι έλεγχοι και να εντοπισθούν πιθανά προβλήματα. Η μεταφορά αρχείων δεν συνυπολογίζεται στον χρόνο εργασίας καθώς μπορεί να διαρκέσει έως και 2 ημέρες ανάλογα με τον όγκο των δεδομένων που πρέπει να μεταφερθούν.

Κόστος υπηρεσίας εγκατάστασης Windows:
Το κόστος της υπηρεσίας συμπεριλαμβάνει την εγκατάσταση του λογισμικού που επιθυμείτε, των οδηγών, δωρεάν λογισμικού και λογισμικού για το οποίο έχετε άδεια. Δεν συμπεριλαμβάνεται το κόστος της άδειας χρήσης του λογισμικού. Εάν επιθυμείτε και την μεταφορά των αρχείων σας από την παλιά στην νέα εγκατάσταση το επιπλέον κόστος είναι 10€ +ΦΠΑ.

Χρειάζεστε αυτή την υπηρεσία:

  • Εάν θέλετε να κάνετε μια νέα εγκατάσταση λειτουργικού συστήματος.
  • Εάν έχει χαλάσει το λειτουργικό σύστημα του υπολογιστή.