Εγκατάσταση λειτουργικού συστήματος σε Laptop


Η εγκατάσταση Λειτουργικού συστήματος σε ένα laptop και όλων των σωστών προγραμμάτων δεν είναι απλή υπόθεση. Ερασιτεχνικές επισκευές καταλήγουν στο να μην απολαμβάνει ο χρήστης όλες τις λειτουργίες του laptop. Για να αποφύγουμε τέτοια φαινόμενα διατηρούμε λίστα με όλους τους τελευταίους οδηγούς από όλους τους κατασκευαστές laptop και έτσι σας εγκαθιστούμε τους πιο ενημερωμένους και εγκεκριμένους από αυτούς.
Με κάθε καινούρια εγκατάσταση σας δίνουμε και μια σειρά από προγράμματα που βελτιστοποιούν την τελική εμπειρία χρήσης. Αν έχετε άδεια χρήσης κάποιου τρίτου λογισμικού μπορούμε να αναλάβουμε την εγκατάσταση του, ενώ κατόπιν συνεννόησης μπορούμε να μεταφέρουμε τα αρχεία σας από την παλιά εγκατάσταση στην καινούργια.

Η υπηρεσία αυτή ισχύει και εφόσον θέλετε να βάλετε στο Laptop σας καινούρια Windows (upgrade) ή αν επιθυμείτε να εγκαταστήσετε μια παλαιότερη έκδοση (downgrade). Σε όλες τις υπηρεσίες που προσφέρουμε το κόστος της άδειας χρήσης των Windows δεν συμπεριλαμβάνεται και τιμολογείται ξεχωριστά.

Χρόνος επισκευής:
Η εγκατάσταση των Windows μπορεί να ολοκληρωθεί μέσα σε λίγες ώρες όμως προτείνουμε να μας αφήσετε το laptop σας για τουλάχιστον μία μέρα προκειμένου να γίνουν όλες οι αναβαθμίσεις και οι απαραίτητοι έλεγχοι καθώς και να εντοπισθούν πιθανά προβλήματα.
Η μεταφορά αρχείων δεν συνυπολογίζεται καθώς μπορεί να διαρκέσει έως και 2 ημέρες ανάλογα με τον όγκο των δεδομένων που πρέπει να μεταφερθούν.

Κόστος εγκατάστασης λειτουργικού συστήματος:
Το κόστος της υπηρεσίας εξαρτάται από το είδος της επισκευής.
Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες.

Χρειάζεστε αυτή την υπηρεσία:

  • Εάν θέλετε μία νέα εγκατάσταση Windows.
  • Εάν έχουν χαλάσει τα Windows σας.
  • Εάν θέλετε μία νεότερη ή παλαιότερη έκδοση Windows.