Αφαίρεση ιών από Laptop


Η τεράστια ποικιλία από προγράμματα ιών, δούρειων ίππων ή spyware ίσως να είναι ο λόγος που ένα laptop «σέρνεται», ανοίγουν συνέχεια ενοχλητικά pop ups, είναι αργό, κάνει τυχαίες επανεκκινήσεις, ή εμφανίζει μπλε οθόνες. Η επίλυση τέτοιων προβλημάτων θέλει μεγάλη προσοχή καθώς υπάρχει περίπτωση να χάσετε αρχεία ή σημαντικά προσωπικά δεδομένα όπως κωδικούς λογαριασμών e-mail και social media ή ακόμη και στοιχεία πιστωτικών καρτών. Η Αφαίρεση αυτών των κακόβουλων λογισμικών είναι μια χρονοβόρα και δύσκολη διαδικασία.

Στο Click Service μπορούμε να αφαιρέσουμε το κακόβουλο λογισμικό χωρίς να επηρεαστούν τα αρχεία που δεν έχουν μολυνθεί. Αν δεν γίνει σωστά ο καθαρισμός μπορεί να προκαλέσει από μερική απώλεια δεδομένων έως και βλάβες εξοπλισμού. Οι τεχνικοί μας ακολουθούν πιστοποιημένες διαδικασίες με επιπλέον προσοχή όταν πρόκειται για αφαίρεση ιών. Εάν ζητηθεί μπορούμε να κάνουμε αντίγραφο ασφαλείας όλων των μέσων αποθήκευσης πριν προχωρήσουμε στον καθαρισμό. Ακόμη μπορούμε να σας προμηθεύσουμε και να εγκαταστήσουμε δωρεάν λογισμικό ασφαλείας για να αποτρέψετε μελλοντικές απώλειες.

Χρόνος επισκευής:
Εξαρτάται από τον τύπο ή τύπους ιών που έχουν προσβάλλει καθώς και από την γενικότερη κατάσταση στην οποία βρισκόταν το laptop σας πριν την βλάβη. Ο χρόνος επισκευής μπορεί να κυμανθεί από λίγες ώρες έως και μερικές μέρες.

Κόστος υπηρεσίας αφαίρεσης ιών από το Laptop σας:
Το κόστος της υπηρεσίας εξαρτάται από το χρόνο που χρειάζεται η αφαίρεση όλων των ιών και ο καθαρισμός του laptop σας.
Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες.

Χρειάζεστε αυτή την υπηρεσία:

  • Εάν το Laptop σας είναι αργό.
  • Εάν εμφανίζει μπλέ οθόνες.
  • Εάν κάνει τυχαίες επανεκκινήσεις.