Αφαίρεση ιών από Υπολογιστή


Η τεράστια ποικιλία από προγράμματα ιών, δούρειων ίππων ή spyware ίσως να είναι ο λόγος που ο υπολογιστής σας «σέρνεται», ανοίγουν συνέχεια ενοχλητικά pop ups, είναι αργός, κάνει τυχαίες επανεκκινήσεις, ή εμφανίζει μπλε οθόνες. Η επίλυση τέτοιων προβλημάτων θέλει πολύ προσοχή καθώς υπάρχει περίπτωση να χάσετε αρχεία ή σημαντικά προσωπικά δεδομένα όπως κωδικούς λογαριασμών e-mail και social media ή ακόμη και στοιχεία πιστωτικών καρτών. Η αφαίρεση αυτών των κακόβουλων λογισμικών είναι μια χρονοβόρα και δύσκολη διαδικασία. Στο Click Service μπορούμε να αφαιρέσουμε το κακόβουλο λογισμικό χωρίς να επηρεαστούν τα αρχεία που δεν έχουν μολυνθεί. Αν δεν γίνει σωστά ο καθαρισμός μπορεί να προκαλέσει από μερική απώλεια δεδομένων έως και βλάβες εξοπλισμού. Οι τεχνικοί μας ακολουθούν πιστοποιημένες διαδικασίες με επιπλέον προσοχή όταν πρόκειται για αφαίρεση ιών. Εάν ζητηθεί μπορούμε να κάνουμε αντίγραφο ασφαλείας όλων των μέσω αποθήκευσης πριν προχωρήσουμε στον καθαρισμό. Ακόμη μπορούμε να σας προμηθεύσουμε και να εγκαταστήσουμε δωρεάν λογισμικό ασφαλείας για να αποτρέψετε μελλοντικές απώλειες.

Χρόνος επισκευής:
Εξαρτάται από τον τύπο ή τύπους ιών που έχουν προσβάλλει καθώς και από την γενικότερη κατάσταση στην οποία βρισκόταν ο υπολογιστής σας πριν την βλάβη.
Ο χρόνος επισκευής μπορεί να κυμανθεί από λίγες ώρες έως και μερικές μέρες.

Κόστος αφαίρεσης ιών από υπολογιστή:
Στο κόστος συμπεριλαμβάνεται η εργασία αφαίρεσης όλων των ιών και κακόβουλου λογισμικού.
Στο κόστος συμπεριλαμβάνεται η εγκατάσταση λογισμικού ασφαλείας εφόσον έχετε άδεια χρήσης εν ισχύει ή επιθυμείτε να το αγοράσετε από εμάς.

Χρειάζεστε αυτή την υπηρεσία:

  • Όταν ο υπολογιστής είναι αργός.
  • Όταν ο υπολογιστής κάνει τυχαίες επανεκκινήσεις.
  • Όταν εμφανίζει μπλε οθόνες