Υπερθέρμανση Laptop


Ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες το φαινόμενο της υπερθέρμανση laptop είναι ένα απο τα πιο συνηθισμένα προβλήματα. Με την πάροδο του χρόνου, το laptop σας μαζεύει σκόνη και άλλα σκουπιδάκια στο εσωτερικό του με αποτέλεσμα να μην μπορούν οι ανεμιστήρες να λειτουργήσουν σωστά και το laptop να υπερθερμαίνεται. Άλλα συπτώματα είναι όταν ο ανεμιστήρας κάνει κάποιο σφυριχτό θόρυβο ή δουλεύει ασταμάτητα αλλά και το απότομο σβήσιμο του laptop κατά την διάρκεια εργασίας.
Αναλαμβάνουμε να κάνουμε πλήρη εσωτερικό καθαρισμό του laptop σας και να αντικαταστήσουμε όλα τα θερμικά αναλώσιμα του. Εάν το πρόβλημα έχει παρατηρηθεί εδώ και καιρό αλλά δεν έγινε κάποια επισκευή υπάρχει το ενδεχόμενο κάποιο από τα ανεμιστηράκια του laptop σας να εμφανίζουν κάποια δυσλειτουργία. Σε αυτή την περίπτωση και κατόπιν συνεννόησης μπορούμε να το αντικαταστήσουμε επιβαρύνοντας σας μόνο για το κόστος του ανταλλακτικού.

Χρόνος επισκευής:
Οι διαδικασίες καθαρισμού διαφέρουν από μάρκα σε μάρκα. Συνήθως χρειάζεται μία εργάσιμη ημέρα για να ολοκληρωθεί αλλά μετά το πέρας των εργασιών προτείνουμε να παραμείνει το laptop μια μέρα ακόμη στο χώρο μας για να γίνει πλήρης ποιοτικός έλεγχος.

Κόστος υπηρεσίας υπερθέρμανσης Laptop:
Το κόστος της υπηρεσίας εξαρτάται τη μάρκα του Laptop.
Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες.

Χρειάζεστε αυτή την υπηρεσία:

  • Όταν υπερθερμαίνεται το Laptop σας.
  • Όταν ο ανεμιστήρας κάνει θόρυβο.
  • Όταν ο ανεμιστήρας δουλεύει συνεχώς.
  • Όταν το Laptop σβήνει απότομα.