Επισκευή Laptop


Στις μέρες μας το Laptop σε ένα βαθμό έχει αντικατασταθεί από το pad, παρόλα αυτά παραμένει
ένα πολύ σημαντικό εργαλείο της δουλειάς και της καθημερινότητά μας.
Όποια κι αν είναι η βλάβη του, στο Click Service μπορούμε είτε να το διορθώσουμε είτε να σας δώσουμε εγγυημένες εναλλακτικές λύσεις στο συντομότερο δυνατό χρόνο από έμπειρους τεχνικούς.
Έχουμε την τεχνογνωσία να κάνουμε άμεσα χωρίς χρέωση, διάγνωση της βλάβης καθώς και να επισκευάσουμε την πλειοψηφία των βλαβών του φορητού υπολογιστή σας.
Τυπικές επιδιορθώσεις περιλαμβάνουν αλλαγή οθόνης LCD ή πληκτρολογίου, επιδιόρθωση στο χαλασμένο βύσμα τροφοδοσίας ή πρόβλημα λογισμικού. Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας στις επισκευές laptop προσφέρουν άμεση και επαγγελματική διάγνωση βλάβης σε όλες τις μάρκες και τα μοντέλα φορητών υπολογιστών (Toshiba, Acer, HP, Lenovo, Dell, Sony Turbo-x κ.ά).Χάρη στην τεράστια ποικιλία σε ετοιμοπαράδοτα ανταλλακτικά, μπορούμε να αντικαταστήσουμε στον συντομότερο δυνατό χρόνο οποιοδήποτε ελαττωματικό εξάρτημα του Laptop σας και να σας το επιστρέψουμε καθαρό σαν καινούριο με τον πρωτοποριακό εξοπλισμό καθαρισμού με UV light!
Μπορείτε να μας φέρετε το laptop σας σε οποιοδήποτε από τα καταστήματα Click Service ή μπορείτε και να μας το στείλετε μέσω της υπηρεσίας courier που διαθέτουμε με δωρεάν έξοδα αποστολής.
Διαλέξτε την επισκευή ή την αναβάθμιση που χρειάζεστε στις πιο ανταγωνιστικές τιμές αγοράς.

Χρόνος επισκευής:
Διαθέτουμε σε απόθεμα τα περισσότερα ανταλλακτικά της αγοράς και μπορούμε να επισκευάσουμε το Laptop σας το συντομότερο δυνατό!

Κόστος υπηρεσίας επισκευής Laptop:
Το κόστος της υπηρεσίας εξαρτάται από το είδος της επισκευής.
Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες.

Χρειάζεστε αυτή την υπηρεσία:

  • Εάν θέλετε επισκευή του Laptop σας.
  • Εάν θέλετε αναβάθμιση του Laptop σας.