Προσφορά σε όλους τους μαθητές-φοιτητές από την εταιρεία clickservice.gr

– Η προσφορά αφορά 50% έκπτωση 30€+ΦΠΑ από 60€+ΦΠΑ για ένα εξειδικευμένο service για laptop, H/Y ή tablet, σε όλες τις μάρκες*.

– Η προσφορά περιλαμβάνει αναλυτικά: 1) Backup των δεδομένων σας (κατόπιν συνεννόησης) 2) Έλεγχος μηχανήματος για τυχών βλάβες. 3) Format σκληρού δίσκου υπολογιστή. 4) Εγκατάσταση λειτουργικού Windows. 5) Εγκατάσταση τελευταίων drivers και ενημερώσεις των Windows. 6) Ειδική παραμετροποίηση των Windows για βέλτιστη απόδοση. 7) Εγκατάσταση και παραμετροποίηση Antivirus με τελευταίες ενημερώσεις εναντίον κακόβουλων προγραμμάτων.

-Εκτελείται επίσης 1) Εγκατάσταση βασικών προγραμμάτων (Open Office, Video Codecs, PDF Reader, Java, WinZip – WinRar, προστασία από διαφημίσεις στο Internet, πρόγραμμα εγγραφής DVD, Google Chrome/Mozilla κτλ, Skype, TeamViewer κλπ) 2) Μεταφορά των δεδομένων του χρήστη στην καινούρια εγκατάσταση. 3) Εσωτερικός καθαρισμός υπολογιστή Desktop και καθαρισμό ψήκτρας για τα Laptop 4) Τελικός έλεγχος σωστής λειτουργίας

-Σημειώσεις: α) Η προσφορά δεν περιλαμβάνει τυχόν κόστη ανταλλακτικών. Σε αυτή την περίπτωση θα ενημερωθεί προηγουμένως ο πελάτης και η επισκευή θα προχωρήσει κατόπιν συνεννόησης. β) Για παράδοση & παραλαβή από τα καταστήματα του clickservice.gr μπορείτε να έρθετε χωρίς ραντεβού στο κοντινότερο σε εσάς κατάστημα. γ) Η προσφορά μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο μια φορά από κάθε μαθητές-φοιτητές για προσωπική χρήση. δ) Η έκπτωση αυτή δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με άλλη προσφορά ε) Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά και μόνο για μαθητές-φοιτητές. Η επιχείρηση δεν θα εξυπηρετεί κανέναν πελάτη χωρίς την προσκόμιση σχετικού αποδεικτικού.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας

Κατάστημα Χολαργού:

Τηλ: 210 2838295 e-mail: cholargos@clickservice.gr

Διεύθυνση: Ασπασίας 66 (Πλατεία Δημοκρατίας)

Κατάστημα Χαλανδρίου:

Τηλ: 215 5558714 e-mail: chalandri@clickservice.gr

Διεύθυνση: Α. Παπανδρέου 56

Κατάστημα Πατησίων:

Τηλ: 210 8257224 e-mail: kpathsia@clickservice.gr

Διεύθυνση: Αχαρνών 295, Αθήνα

*δεν εκτελείται service σε προιόντα της apple.